Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

POZIV za Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest

Poštovani OPG-i: ukoliko ste zainteresirani za odlazak na „Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest“ koji će se održati od 06. do 07. srpnja 2018. godine u Orebiću javite se za detalje na mail lag.bosutski.niz@gmail.com do 25. travnja 2018. godine (srijeda) zbog organizacije događaja*

U svrhu provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a 5, s ciljem umrežavanja LAG-ova RH te stvaranje pretpostavki za kreiranje nacionalnih i lokalnih opskrbnih lanaca, LAG 5 pokreće manifestaciju „Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest“. LAG5Fest održati će se od 06. do 07. srpnja 2018. godine u Orebiću.
Na LAG5Fest-u predviđeno je sudjelovanje članova LAG-a iz cijele Hrvatske koji će u sklopu ove manifestacije imati priliku prodavati svoje proizvode te se umrežavati sa kolegama s LAG 5 područja koji su uspješno povezali poljoprivredu i održivi turizam.
Predviđen je posjet primjerima dobre prakse, projektima članova LAG-a 5 koji su svoja ulaganja u unaprijeđenje djelatnosti financirali iz Programa ruralnog razvoja i drugih nacionalnih programa. Također predviđene su i edukacije za zaposlenike LAG-ova o provedbi LEADER-a te priprema za buduće programsko razdoblje.

Javite se na email LAG-a: lag.bosutski.niz@gmail.com

Skip to content