Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Preventivne mjere sprječavanja širenja koronavirusa – COVID-19

OBAVIJEST

IZDAVANJE E-PROPUSNICA

 

Propusnice izdaje Stožer civilne zaštite Općine Vođinci za osobe koje imaju prebivalište na području Općine Vođinci zbog okolnosti iz točke II. stavka 1. podtočke e)  Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23.03.2020.godine iz sljedećih razloga:

  • iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština

Stožer civilne zaštite Općine Vođinci propusnice izdaje maksimalno restriktivno u doista nužnim slučajevima, na temelju zahtjeva.

 

  1. E-građani

Zahtjev za izdavanje e-propusnice možete podnijeti i putem svoje aplikacije e-građani ovdje.

  1. E-mail

Zahtjevi za izdavanje propusnice se mogu podnijeti  elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih elektronskom poštom, na e-mail: stozercv.vodjinci@gmail.com zahtjev za izdavanje e-propusnice

  1. Osobno

U Stožer civilne zaštite Općine Vođinci građani se obraćaju osobno samo iznimno u zgradi Općine Vođinci svakim danom od 09:00 do 10:00 sati (ako nemaju mogućnost zatražiti propusnicu na način naveden pod točkom 1. i 2.)

Napomena:
Za istinitost navedenih podataka podnositelj zahtjeva jamči pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću.
Zahtjevi za e-propusnicom u svrhu medicinske skrbi, liječničkih pregleda i sl. – javiti se izabranom liječniku obiteljske medicine.
Zahtjevi za e-propusnicom u svrhu obavljanja posla vezanog za rad kod poslodavca – javiti se poslodavcu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE VOĐINCI

 

 

 

Ministarstvo poljoprivrede će u suradnji s Nacionalnim stožerom izdavati propusnice poljoprivrednicima

Više pročitajte na: https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/ministarstvo-poljoprivrede-ce-u-suradnji-s-nacionalnim-stozerom-izdavati-propusnice-poljoprivrednicima/3923?fbclid=IwAR3mOTOscuiTYyn5TpiLAvTlPd4lBwTKIFu6Zc5oajPTkmZeA6IjVN-0piE

 

PROPUSNICE

Preporuča se da se propusnice izdaju elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih elektronskom poštom, na e-mail: stozercv.vodjinci@gmail.com (u kojem je potrebno navesti osobne podatke i razlog traženja propusnice).

U Stožer civilne zaštite Općine Vođinci građani se obraćaju osobno samo iznimno, ako nikako drugačije ne mogu zatražiti propusnicu – u Općini Vođinci svakim danom od 09:00 do 10:00 sati.

Propusnice zbog okolnosti iz točke II. stavka 1. podtočke e)  Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23.03.2020.godine:

  • iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština,

Stožer civilne zaštite Općine Vođinci izdaje maksimalno restriktivno u doista nužnim slučajevima, na temelju zahtjeva.

 

 

Poštovani mještani,

Vezano za novonastalu situaciju, molimo starije i nemoćne osobe te kronične bolesnike koji nisu u mogućnosti sami obaviti nabavu osnovnih potrepština da se jave u Općinu Vođinci na telefon 032/205-448 ili 032/205-452, svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati.

 

Upute za starije i pomoć starijima

letak_samoizolacija

Lista namirnica

Odluka – privremena zabrana prelaska preko graničnih prijelaza RH

Odluka – mjere ograničavanja društvenih okupljanja, rada trgovina

Preventivne mjere Općina Vođinci

Preventivne mjere DV Mladost Vođinci

Plakat za javne prostore COVID-19

Pranje ruku

Skip to content