Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

UPRIZORENJE MUKE KRISTOVE U VOĐINCIMA

Župa “Kraljice svete Krunice” Vođinci u suradnji sa općinom Vođinci organizira uprizorenje Muke Kristove u subotu, 16. ožujka 2024. s početkom u 15.00 sati.

Radi se o simboličnom izričaju kojim članovi Udruge “Stepinčeva oaza mira” (70-ak glumaca) iz Zaprešića prikazuju posljednja dva dana Isusovog života: Veliki Četvrtak i Veliki Petak.

Sama izvedba započinje u župnoj crkvi u Vođincima i potom se ide postepeno kroz sredinu sela razmatrajući Križni put sve do tzv. “Bedenka” koji je u samom središtu Vođinaca gdje će biti prikazane zadnje dvije scene razapinjanja i polaganja Isusa u grob. Očekuje se više stotina ljudi na ovom duhovnom događanju.

Posjetitelji će tijekom uprizorenja moći svojim novčanim prilogom podržati misijski rad s. Klementine Banožić u Ekvadoru kao i same troškove organizacije uprizorenja Muke Kristove.

Sve od srca pozivamo da ne propustite kroz ovaj scenski prikaz u kojem će sudjelovati više od 70 glumaca vidjeti najljepšu ljubavnu priču ikad ispričanu – priču o našem spasenju.

Dođite i povedite nekoga sa sobom

Skip to content